تکان‌دهنده‌ترین جنایت خانوادگی در یک قدمی مشهد: پدری که سر پسرش را متلاشی کرد! اظهارنظر معاون استاندار همدان درباره تجمع مقابل دانشگاه بوعلی سینا یک کشته و ۱۵ مصدوم در حادثه واژگونی وانت بار در محور تربت جام - مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) ایران در هفته دوم مهرماه ۱۴۲ بار لرزید ‌نمی‌خواستم یک گلابی باشم! به مناسبت صد‌و‌هجدهمین سالگرد سه‌رنگ شدن پرچم ایران | سبز و سفید و سرخ‌مان درباره ویژگی‌هایی که مردان را برای همسرانشان جذاب‌تر می‌کند | مرد جذاب من ثبت ۲۲۸ هزار و ۸۶۰ ازدواج در کشور طی شش ماه اول سال ۱۴۰۴ | کاهش ۴ درصدی ازدواج و ۳.۵ درصدی طلاق آیا با بالا رفتن سن، قد ما واقعاً کوتاه می‌شود؟ خراسان رضوی بیشترین میزان نابودی منابع آب زیرزمینی در کشور را دارد! اخطار به ۱۵ بانک در رابطه با نحوه پرداخت تسهیلات | ضرورت مقابله با انحصار در واردات برنج آموزش و پرورش خراسان رضوی: در حال حاضر آمار دقیقی از شمار دانش‌آموزان مبتلا به شپش نداریم سازمان جهانی بهداشت: سیگار‌های الکترونیکی موج جدید اعتیاد به راه انداخته‌اند آخرین وضعیت تأمین واکسن آنفلوانزا در کشور (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی افزایش دما و احتمال آتش‌سوزی جنگل‌ها (۱۵ مهر ۱۴۰۴) فرار از چنگال قاتل نامرئی آوارگی میلیون‌ها نفر در جهان بر اثر تغییرات اقلیمی رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران: تاکنون ۴۶۱ نفر از زندانیان زن تحت حمایت ما هستند افزایش ۱۱ برابری جمعیت شهری ایران در ۶۸ سال گذشته پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر آخر هفته نسبتاً گرم باشند آزادی ۶ هزار و ۵۰۰ زندانی جرائم غیرعمد در نیمه اول ۱۴۰۴ نوشیدن آب یخ پس از غذا خوردن را ترک کنید آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز و ۱۰۰ هزار معلم برای ارتقای مهارت‌آموزی قوه‌قضائیه کادر اداری جذب می‌کند | اطلاعیه آزمون استخدامی + شرایط ثبت‌نام نظارت بر بهداشت مدارس خراسان رضوی با شروع سال تحصیلی جدید رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی: وزارت نیرو برنامه‌ای برای آب‌های مرزی استان ندارد آخرین اخبار از پرونده گم شدن سما جهانباز | صدور کیفرخواست برای متهم اصلی + شرط پدر سما برای بخشش متهم پایان مراجعه حضوری برای صدور شناسنامه نوزادان در خراسان رضوی نزدیک است + فیلم چگونه کودکان را در هوای آلوده از مشکلات ریوی محافظت کنیم؟
سرخط خبرها

کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است

  • کد خبر: ۳۱۴۲۳۵
  • ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۴
کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است
بخش مهمی از کادر سلامت متأسفانه دریافتی و حقوقی نامتعادل با شرایط تورم و هزینه‌های جاری را دارند، می‌تواند باعث کاهش تاب‌آوری نیروی انسانی سلامت شود و در نهایت منجر به آسیب جدی به سلامت مردم خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، طبق بررسی مرکز مطالعات راهبردی ژرفا، شواهد متعدد نشان می‌دهد عدم توجه به نیاز‌های پایه‌ای و اساسی کادر سلامت در کشور علت بسیاری از مشکلات متعددی است که برخی سیاست‌گذاران و مجریان با نسخه‌های مسکن و کوتاه مدت به دنبال حل آن هستند.

این گزارش می‌افزاید: بخش مهمی از کادر سلامت متأسفانه دریافتی و حقوقی نامتعادل با شرایط تورم و هزینه‌های جاری را دارند که این مساله می‌تواند یا منجر به اراده ترک از شغل شود و یا باعث کاهش تاب‌آوری نیروی انسانی سلامت شود و در نهایت منجر به آسیب جدی به سلامت مردم خواهد شد.

بر اساس شواهد منتشره در این گزارش، وضعیت شاخص‌های سلامت روان در نیروی انسانی سلامت وضعیت مطلوبی ندارد. بطوری که افسردگی، اضطراب و استرس در کادر سلامت در مطالعات مختلف به عنوان یک هشدار جدی مطرح شده است که نیاز به تدوین ساز و کار‌های لازم برای حل آن دارد.

یافته‌های حاصل از گزارش این اندیشکده پیشنهاد داده است تدوین ساز و کار‌های لازم برای تأمین معیشت مورد انتظار در کادر سلامت به عنوان یک اولویت جدی باید در نظر گرفته شود وگرنه در سال‌های آتی، شاهد برون رفت وسیع نیروی انسانی با کیفیت از مراکز درمانی و بهداشتی خواهیم بود و آثار جبران ناپذیر آن بر سلامت مردم قابل توجه خواهد بود.

پژوهشگران این اندیشکده ایجاد یک کمیته دائمی در سطح وزارت بهداشت برای برنامه‌ریزی، رصد و اقدام لازم جهت تأمین معیشت، تحقق تاب‌آوری بهتر و همچنین پیشگیری از آسیب‌های روانی اجتماعی ناشی از محیط کار با طراحی یک ساز و کار حمایت محور از امنیت نیروی انسانی سلامت را خواستار شده‌اند.

همچنین در این گزارش تاکید شده است مساله تاب‌آوری نیروی انسانی از آنجایی که خود علت بسیاری از چالش‌های مستقیم و غیر مستقیم دیگر برای دریافت خدمات باکیفیت سلامت است، تحقق و تأمین نیاز‌های این بخش مهم نیروی انسانی در کشور، می‌تواند منجر به افزایش رضایتمندی در جامعه و بهبود اعتماد و سرمایه اجتماعی شود و این مهم بدون گام عملیاتی و دوری از شعار‌های متعدد محقق نخواهد شد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->